Via onze webwinkel kunt u gemakkelijk online en buiten de winkeltijden een boeket bloemen bestellen of laten bezorgen in Zwolle. Ook voor het online bestellen van Emma Bridgewater servies of Delfts Blauw bent u bij Sjef Mulder aan het juiste adres.

Wilt u vandaag nog bloemen bestellen en laten bezorgen op een adres ergens in Nederland? Bestel dan vóór 14:00 uur (maandag t/m zaterdag). Neem telefonisch contact met ons op als u een spoedbestelling heeft of specifieke wensen omtrent rouwbloemwerk, bruidsboeketten of leveringen in het buitenland.

Wij hanteren de volgende bezorgkosten:

Voor het bezorgen in Zwolle brengen wij € 4,50 in rekening. Dit wordt automatisch getoond zodra u bij het afleveradres een postcode invult.

Bezorging door geheel Nederland

Bij elke bestelling van maandag tot en met zaterdag voor 14:00 uur geplaatst leveren wij altijd diezelfde dag op de door u gewenste locatie in Nederland af.

Voor nadere vragen omtrent bezorging kunt u contact met ons opnemen via (038) 452 52 00!

Zelf afhalen? Vul dan bij “Verzenden naar een ander adres” tijdens het afrekenen in de postcode het woord “afhalen” in! De verzendkosten zullen dan veranderen naar nul.

Scroll naar top